fbpx
Op naar de beste versie van jezelf.Dat wil ik!

Lesaanbod

Indoor Fit

Jumpend je spieren trainen

Een indoor groepsles waarbij we verschillende elementen gebruiken zoals: Jumpshoes, steps, trx en fitnessballen. Tijdens deze les wordt er gewerkt aan spieropbouw en conditie. Dit wordt allemaal gedaan op opzwepende muziek. Tijdens de les is het belangrijk dat we grenzen opzoeken en verleggen, dus niet overschrijden!

Indoor Fit geven wij in Kraggenburg.
Bekijk het lesrooster
of een sfeerimpressie

Outdoor Fit

Train je conditie én spierkracht

Een groepsles waarbij er aan conditie en spierkracht wordt gewerkt in de buitenlucht.
De les is elke week totaal anders. Op deze manier blijft het leuk en afwisselend. We zorgen ervoor dat iedereen op zijn/haar niveau mee kan doen. En de benodigde persoonlijke aandacht krijgt. Een les waarbij jij jezelf gaat uitdagen!

Outdoor Fit geven wij in
Kraggenburg en Marknesse
Bekijk het lesrooster
of een sfeerimpressie

Yoga

Leer je eigen lijf kennen

Een groepsles waarbij we gaan ontspannen en relaxen door middel van bewegingen en aan het eind echt liggende ontspanning.
Bij deze les leer jij je eigen lijf kennen en je leert te ontspannen. Het fijne is dan ook dat jij je grenzen leert kennen. Ontspannen is heel fijn maar soms kost het wat tijd om je lijf hieraan te laten wennen.

Yoga geven wij in Kraggenburg
Bekijk het lesrooster
of een sfeerimpressie

Mama Fit

Blijf fit op de juiste manier

Tijdens Mama Fit wordt gekeken hoe ver je bent en welke oefeningen verantwoord zijn om te doen. De nadruk wordt gelegd op de ademhaling en houding. Het is belangrijk dat er goed naar het lichaam wordt geluisterd en wij begeleiden jou daarin. Deze les wordt gegeven met opzwepende muziek.

Mama Fit geven wij in Kraggenburg.
Bekijk het lesrooster
of een sfeerimpressie

Fit Extra

Fit worden met extra aandacht

Soms merk je dat je lichamelijk of geestelijk niet helemaal mee kunt komen met het reguliere sporten. Voor deze doelgroep is Fit Arrangement extra. Dit zijn gevarieerde lessen waarbij je meer persoonlijke begeleiding krijgt, zodat ook jij in beweging kunt komen op een manier die voor jou prettig is.
Je kunt kiezen uit de lessen:

  • Samen in beweging
  • Dans en sport