fbpx
Op naar de beste versie van jezelf.Dat wil ik!

Lesaanbod

 Indoor Hiit

Binnen je spieren trainen

Een hoge intensiteit interval  training waarbij we verschillende elementen gebruiken zoals: Kettlebell, Trx, elastieken, Battleropes. Tijdens deze les wordt er gewerkt aan vet verbranding en conditie. Dit wordt allemaal gedaan op opzwepende muziek. Tijdens de les is het belangrijk dat we grenzen opzoeken en verleggen, dus niet overschrijden!

Indoor Fit geven wij in emmeloord
Bekijk het lesrooster
of een sfeerimpressie

Outdoor Fit

Train je conditie én spierkracht

Een groepsles waarbij er aan conditie en spierkracht wordt gewerkt in de buitenlucht.
Tijdens deze les wordt er met kettlebells, batlle rope, enz gewerkt.  Op deze manier blijft het leuk en afwisselend. Vanaf 15 april gaan we naar Netl met al deze lessen. We zorgen ervoor dat iedereen op zijn/haar niveau mee kan doen. En de benodigde persoonlijke aandacht krijgt. Een les waarbij jij jezelf gaat uitdagen!

Outdoor Fit geven wij in
Kraggenburg en Marknesse
Bekijk het lesrooster
of een sfeerimpressie

Yoga

Leer je eigen lijf kennen

Een groepsles waarbij we gaan ontspannen en relaxen door middel van bewegingen en aan het eind echt liggende ontspanning.
Bij deze les leer jij je eigen lijf kennen en je leert te ontspannen. Het fijne is dan ook dat jij je grenzen leert kennen. Ontspannen is heel fijn maar soms kost het wat tijd om je lijf hieraan te laten wennen.

Yoga geven wij in Emmeloord
Bekijk het lesrooster
of een sfeerimpressie

Mama Fit

Blijf fit op de juiste manier

Er is geen aparte Mama-Fit les meer, dit omdat we merken dat als dames zwanger worden ze heerlijk in hun eigen les willen blijven trainen. Dit kan dan ook omdat de trainers exact weten welke oefeningen je wel en niet mag doen. Na de bevalling kunnen we ze dus ook tijdens de reguliere les hierin begeleiden.  

Mama Fit geven wij tijdens alle lessen omdat wij rekening kunnen houden met de oefening. 
Bekijk het lesrooster

Kettlebell/Bokszak training

Jezelf uitdagen op een bokszak

Bokszak/kettlebell Training is een intense workout wat een ieder op eigen niveau beoefend. We starten met een kettlebell training en gaan daarna over op de bokszak. Daar word lekker technisch op geslagen en geschopt. Deze training is goed voor conditie, kracht, motoriek, dynamisch bewegen en vet verbranding. Alles gaat gepaard met plezier, gezelligheid en veiligheid..  

Kettelbell/bokszak training geven wij in Emmeloord. 
Bekijk het lesrooster

Vechtsport/
weerbaarheids-training

Jongsma’s Training Center

Naast Fit-arrangement hebben Marja en Frank ook Jongsma’s Training Center. Dit is een centrum die zich voornamelijk richt op Vechtsport, weerbaarheids- en kettelbell training. Deze vinden allemaal binnen plaats. Er worden al lessen aangeboden vanaf 4 jaar. Heb je interesse klik dan gerust op de button hieronder met ‘ ik wil meer informatie’ dan kom je op deze website terecht. 

De lessen worden gegeven aan de deel 1, te Emmeloord

Fit Extra

Fit worden met extra aandacht

Soms merk je dat je lichamelijk of geestelijk niet helemaal mee kunt komen met het reguliere sporten. Voor deze doelgroep is Fit Arrangement extra. Dit zijn gevarieerde lessen waarbij je meer persoonlijke begeleiding krijgt, zodat ook jij in beweging kunt komen op een manier die voor jou prettig is.
Je kunt kiezen uit de lessen:

  • Samen in beweging
  • Dans en sport