fbpx
Op naar de beste versie van jezelf.Dat wil ik!

Fit met Marja

Samen werken aan je persoonlijke ontwikkeling en fitheid!

Wat houdt Fit met Marja in?

Via een online lidmaatschap fit worden en je persoonlijk ontwikkelen, waar en wanneer jij maar wilt!
Iedere week gaan we aan de slag met een nieuw thema 
Op maandag en woensdag een half uur in- en ontspanning en op vrijdag een uur
Iedere dinsdag en donderdag deel ik kennis en inspiratie op het gebied van voeding
Iedere vrijdag een live vragenronde om je te helpen om te kunnen gaan met jouw uitdagingen
Je leert jezelf op 1 zetten, daardoor kun je nog beter voor anderen zorgen
Oprechte persoonlijke aandacht

Ervaringen:

Het heeft mij het volgende gebracht: cm verlies, rust en een lekkere drive om bezig te zijn met mijzelf en beter in mijn vel te zitten. Ik zou het andere aanraden omdat het een laagdrempelige manier om thuis met jezelf aan de slag te gaan, het voelt wel veilig je kan mee doen zonder dat andere je zien. Het is een makkelijke manier van sporten en balans zoeken in eten. 

Het bijzonderste wat ik heb ervaren is dat ik 2,5 kilo ben aangekomen, in plaats van er boos op te zijn ben ik er blij mee. Ik ben namelijk wel veel cm kwijt. Ik heb een broek aangedaan waarvan ik dacht ik moet een nieuwe kopen, want ik ben te dik. In deze weken is zoveel gebeurd dat ik ben afgevallen. Het stimuleert mij om door te gaan en ik zou mensen advizeren om het gewoon te doen.

Ik ben echt mezelf tegen gekomen, omdat ik niet lekker in mijn vel heb gezetten en het nu ook nog even lastig is vanwegen een pub. Ik kan nu wel de knop omzetten om mezelf weer goed te voelen. Ik zou het andere aanraden omdat het een laagdrempelig is, niks moet alles mag. Toch word je uitgedaagd om je grenzen op te zoeken en uit je comfortzone te stappen. 

Hoe zou het zijn als jij jezelf op 1 zet?

Bedenk voor jezelf eens 3 punten die jij een liefdevol persoon in je omgeving zou gunnen.
Dit is precies wat jij jezelf ook mag gunnen!

Meld je eenvoudig aan om het 14 dagen gratis te proberen.

Meld je aan

Werkwijze

Hoe gaat het in zijn werk?

Elke werkdag inspireer ik jou op het gebied van voeding, in- en ontspanning en persoonlijke ontwikkeling via een online lidmaatschap. Dit doe ik d.m.v. video’s, spieroefeningen, ontspanningsoefeningen, recepten, voedingsschema’s, bewustwording van voeding en een live vragenronde op vrijdag.

Waar en wanneer

Wat voor jou prettig voelt!

Het voordeel van Fit met Marja is dat je het kunt doen op een plek en tijdstip die voor jou prettig is. Elke maandag, en woensdag een half uur in- en ontspanning en op vrijdag een uur. Elke dinsdag en donderdag deel ik inspiratie of kennis of het gebied van voeding. En op vrijdag ga ik om 17.05 uur live om alle vragen die gedurende de week voorbij zijn gekomen te beantwoorden.

Tarieven

Wat kost het?

Het 14 dagen uitproberen van Fit met Marja kost jou helemaal niets en is om jou te laten ervaren hoe het is om jezelf op 1 te zetten! Wil je na deze 14 dagen jezelf nog beter leren kennen, om voor langdurige fitheid te gaan, dan kost deze investering in jezelf slechts
€10,- per maand. Jij op 1!

Ieder lijf zit anders in elkaar en daarom bieden wij iets aan wat iedereen op zijn of haar niveau mee kan doen, met daarbij persoonlijke thema’s om jezelf nog beter te leren kennen!

Marja Schipper

Ieder lijf zit anders in elkaar en daarom bieden wij iets aan wat iedereen op zijn of haar niveau mee kan doen, met daarbij persoonlijke thema’s om jezelf nog beter te leren kennen!

Marja Schipper

Voor wie?

Voor dames en heren die het prettig vinden om vanuit huis te sporten en persoonlijk te ontwikkelen
Voor iedereen die graag zou willen sporten en ontwikkelen, maar geen idee heeft waar dit in het drukke leven past
Voor iedereen die graag zou willen weten hoe je met persoonlijke uitdagingen omgaat

Voor iedereen die fit wil worden, zowel lichamelijk als geestelijk

Waarom?

Mensen letterlijk en figuurlijk in beweging zetten is mijn passie. Ik hou zelf van beweging op lichamelijk, maar ook op geestelijk gebied. Mijn missie is om mensen fitter te maken, dit doe ik door ze in hun eigen kracht te zetten, ze te laten geloven in wie ze zijn en ze het vertrouwen te geven in wat ze kunnen.

Dit doe ik door mensen persoonlijk te laten groeien, zodat ze zichzelf écht leren kennen en weten waar hun eigen krachten liggen. Want als jij weet waar jouw krachten liggen en weet hoe je deze kan inzetten, dan wordt de wereld een heel stukje mooier.

Zet jezelf op 1!

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en samen opzoek te gaan
naar de beste versie van jezelf?

Probeer 14 dagen uit

Ervaringen

Anderen gingen jou voor, maar wat ervaren zij?

Ik merkte dat ik een stressvol leven had. Door met ‘Fit met Marja’ aan de gang te gaan merk ik dat ik in mijn drukke leven veel meer rust kan vinden, daardoor krijg ik mooie inzichten waar ik weer mee aan de gang kan.

Voor mij is het een heerlijke start van de dag. Ik kan er de hele dag tegenaan!

Heerlijk alsof mijn lichaam lichter voelt.

De combinatie tussen inspanning en ontspanning is heel fijn en dan kan ik het ook nog in mijn eigen tijd doen!

Heerlijk om dit op op je eigen moment te kunnen doen. Even een rustmomentje vinden op de dag (bij mij is die ‘s avonds) en daarna wat spieroefeningen. Voor mij werkt het. En er is niks zweverigs aan.

Ik vind het heerlijk de dag zo te starten. Het geeft goede energie en ik ben niet zo’n sporter dus ik hik er ook niet de hele dag tegenaan.

Voor mij een goede manier om toch bezig te zijn met mijn lijf! Die hoort er ook bij!

Ervaringen

Anderen gingen jou voor, maar wat ervaren zij?


Ik merkte dat ik een stressvol leven had. Door met ‘Fit met Marja’ aan de gang te gaan merk ik dat ik in mijn drukke leven veel meer rust kan vinden, daardoor krijg ik mooie inzichten waar ik weer mee aan de gang kan.


Voor mij is het een heerlijke start van de dag. Ik kan er de hele dag tegenaan!


Heerlijk alsof mijn lichaam lichter voelt.


De combinatie tussen inspanning en ontspanning is heel fijn en dan kan ik het ook nog in mijn eigen tijd doen!


Ik vind het heerlijk de dag zo te starten. Het geeft goede energie en ik ben niet zo´n sporter dus ik hik er ook niet de hele dag tegenaan.


Voor mij een goede manier om toch bezig te zijn met mijn lijf!