fbpx
Op naar de beste versie van jezelf.Dat wil ik!

Ben jij klaar om je voeding aan te pakken? 

Natuurlijk weten we wel dat als we echt fit willen worden er meer nodig is dan alleen een aanpassing in onze voeding. Hierbij hoort namelijk ook inspanning en ontspanning. Over dat laatste wil ik jullie graag meer vertellen.
Vaak denken mensen dat je het met voeding en inspanning wel redt, maar wanneer jij de ontspanning vergeet zul je merken dat het in het begin nog wel goed gaat, maar op den duur je ook echt dingen mag gaan los laten in de ontspanning.

Wanneer je namelijk figuurlijk dingen los gaat laten zul je dit ook letterlijk merken in je lichaam. Dit is vaak ook een uitdaging. Het heeft bij mij 2 maanden geduurd voordat ik dit echt kon. Of terwijl, ik had het dus echt zo hard nodig dat ik wist dat ik dit moest doorzetten en uiteindelijk ben ik echt in balans gekomen met de elementen : inspanning, ontspanning, mindset en voeding.

Ik ga je nu een mooi voedingsschema gratis aanbieden, zodat jij kunt ervaren hoe het is om voldoende en gezond te eten. Als jij er dan voor zorgt dat zowel je inspanning als ontspanning in balans zijn, dan gaat het helemaal goed komen! 

Laat je naam en e-mailadres achter om het gratis voedingsschema te ontvangen.