fbpx
Op naar de beste versie van jezelf.Dat wil ik!

Fit met Marja

Blijf in beweging vanuit huis

Fit met Marja

Blijf in beweging vanuit huis

Probeer t/m 20 mei gratis uit

Vul onderstaande gegevens in om Fit met Marja t/m 20 mei gratis uit te proberen.

Stopt automatisch en je zit nergens aan vast!

 Door op bovenstaande knop te drukken, ga je akkoord met ons privacybeleid.

Ervaringen:

Het heeft mij het volgende gebracht: cm verlies, rust en een lekkere drive om bezig te zijn met mijzelf en beter in mijn vel te zitten. Ik zou het andere zeker aanraden omdat het een laagdrempelige manier is om thuis met jezelf aan de slag te gaan. Het voelt veilig en vertrouwd aangezien je kan meedoen zonder dat andere je zien. Het is een makkelijke en mooie manier van sporten, voeding en mindset.

Het bijzondere dat ik heb ervaren is dat ik 2,5 kilo ben aangekomen en in plaats van er boos op te zijn ben ik er juist blij mee! Ik ben namelijk wel veel centimeters kwijt. Ik heb een broek aangedaan waarvan ik dacht “ik moet een nieuwe kopen, want ik ben te dik”. In de afgelopen weken is er zoveel gebeurd dat ik mij fitter en vitaler voel. Het stimuleert mij om door te gaan en ik zou mensen adviseren om het gewoon te doen!

Ik ben mezelf echt tegengekomen, omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Dankzij Fit met Marja heb ik nieuwe inzichten verkregen die mij verder hebben geholpen. Ik kan nu makkelijker de knop omzetten om mezelf weer goed te voelen. Ik zou het andere aanraden omdat het erg laagdrempelig is, niks moet alles mag. Toch word je uitgedaagd om je grenzen op te zoeken en uit je comfortzone te stappen. 

Wil jij dit zelf ook ervaren?

Meld je eenvoudig aan om het t/m 20 mei gratis te proberen.

Werkwijze

Hoe gaat het in zijn werk?

Elke werkdag inspireer ik jou op het gebied van voeding, inspanning, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Dit doe ik d.m.v. video’s, spieroefeningen, ontspanningsoefeningen, recepten, voedingsschema’s, bewustwording van voeding en een live vragenronde op vrijdag.

 Waar en wanneer

Wat voor jou prettig voelt!

Het voordeel van Fit met Marja is dat je alles terug kan kijken, waar en wanneer jij maar wilt. Elke werkdag verschillende oefeningen voor in- en ontspanning. Elke maandagavond ga ik om 21.30u live om alle vragen te beantwoorden betreft sport, voeding, mindset en al het andere waar ik jullie mee kan helpen. En op dinsdag en donderdag deel ik inspiratie en kennis op het gebied van voeding.

Tarieven

Wat kost het?

Tot en met 20 mei is Fit met Marja helemaal gratis, stopt automatisch en je zit nergens aan vast! Het is puur bedoeld om thuis in beweging te blijven, wat juist in deze tijd heel belangrijk is. Wil je na 30 april nog steeds gebruik maken van het platform? Dan is het lidmaatschap slechts €10,- per maand.

Ieder lijf zit anders in elkaar en daarom bieden wij iets aan wat iedereen op zijn of haar niveau mee kan doen, met daarbij persoonlijke thema’s om jezelf nog beter te leren kennen!

Marja Schipper

Ieder lijf zit anders in elkaar en daarom bieden wij iets aan wat iedereen op zijn of haar niveau mee kan doen, met daarbij persoonlijke thema’s om jezelf nog beter te leren kennen!

Marja Schipper

Voor wie?

Voor iedereen die fit wil worden en blijven, zowel lichamelijk als geestelijk.

Voor iedereen die het prettig vindt om vanuit huis te sporten en persoonlijk te ontwikkelen.
Voor iedereen die graag zou willen sporten en ontwikkelen, maar geen idee heeft waar dit in het drukke leven past.

Voor iedereen die graag zou willen weten hoe je met persoonlijke uitdagingen omgaat.

Waarom?

Mensen letterlijk en figuurlijk in beweging zetten is mijn passie. Ik hou zelf van beweging op lichamelijk, maar ook op geestelijk gebied. Mijn missie is om mensen fitter te maken, dit doe ik door ze in hun eigen kracht te zetten, ze te laten geloven in wie ze zijn en ze het vertrouwen te geven in wat ze kunnen.

Dit doe ik door mensen persoonlijk te laten groeien, zodat ze zichzelf écht leren kennen en weten waar hun eigen krachten liggen. Want als jij weet waar jouw krachten liggen en weet hoe je deze kan inzetten, dan wordt de wereld een heel stukje mooier.

Probeer t/m 30 april gratis uit

Vul onderstaande gegevens in om Fit met Marja t/m 30 april gratis uit te proberen. Je zit nergens aan vast!

Stopt automatisch en je zit nergens aan vast!

 Door op bovenstaande knop te drukken, ga je akkoord met ons privacybeleid.

Ervaringen

Anderen gingen jou voor, maar wat ervaren zij?


Ik merkte dat ik een stressvol leven had. Door met ‘Fit met Marja’ aan de gang te gaan merk ik dat ik in mijn drukke leven veel meer rust kan vinden, daardoor krijg ik mooie inzichten waar ik weer mee aan de gang kan.


Voor mij is het een heerlijke start van de dag. Ik kan er de hele dag tegenaan!


Heerlijk alsof mijn lichaam lichter voelt.


De combinatie tussen inspanning en ontspanning is heel fijn en dan kan ik het ook nog in mijn eigen tijd doen!


Ik vind het heerlijk de dag zo te starten. Het geeft goede energie en ik ben niet zo´n sporter dus ik hik er ook niet de hele dag tegenaan.


Voor mij een goede manier om toch bezig te zijn met mijn lijf!